woensdag 18 maart 2020

Het leven gaat voort

Eerder, in een moeilijke periode in mijn leven, bleek ik contact te kunnen maken met 'gidsen'. Verbinders met de eeuwigheid. Ik ontdekte Alexandra, mijn gids. Ik kon haar vragen stellen en haar antwoorden kwamen via een soort van automatisch schrift tot me. Ik schreef het op mijn notitieblok en had er veel aan.

Jaren was Alexandra voor mij een beetje op de achtergrond. Ik heb haar nog wel eens gevraagd of ze me nog wat te zeggen had, maar haar antwoord was toen dat ik me prima zelf kon redden.

Totdat ik gisteren via Facebook bij twee personen zo'n verhaal via automatisch schrift las over Corona. Ik maakte contact met Alexandra en vroeg of ze me wat te vertellen had. Ja, ze wou me graag wat kwijt. Ze was blij.

Dit is wat ze me liet schrijven:

Het leven gaat voort.

Getemporiseerd, want jullie waren doorgedraaid.
Er was geen ruimte meer voor liefde.
Jij bent liefde, jullie allen zijn liefde.

Er hangt blijheid in de lucht, bevrijding.

Bevrijding van de ketens die de systemen jullie hebben gebracht. Jullie ontdekken de kracht en kwaliteit van intuïtie, worden creatief. Alles verandert van waarde. Geld krijgt een andere betekenis. Jullie zien dat het daar eigenlijk helemaal niet om draait. Het gaat om AANDACHT, luisteren!
Luister naar de dingen, naar de woorden. Naar de betekenis.
Jullie omgeving helpt die betekenis te vinden. De betekenis van jullie leven. Jij Cora begrijpt dat al. Nu zullen vele anderen dat ook gaan zien. Je zult je meer gehoord voelen, minder alleen.

Wat jullie 'de zorg' noemen, wordt weer van jullie allemaal. Het is wat mensen, en dieren, verbindt. Het is wat jullie verbindt met de aarde. Jullie zullen gaan zien dat sterven bij het leven hoort. Ook dokters zullen zich dat gaan beseffen. Voor hen zal het een schok zijn zich te beseffen dat ook zij de mensheid niet hoeven te redden. Ze hebben hun hand overspeeld.
Vertrouwen, dat is wat jullie nodig hebben. Vertrouwen in ons. Jullie noemen ons engelen of gidsen. Wij zijn de verbinders met de eeuwigheid.

Wij genieten ervan wat er nu gebeurt. Het komt goed, jullie zullen weer leren wat vrijheid is. Vrijheid zoals in de natuur. Nu is het nog de kunst om daarmee te leren leven. Vrijheid is voor velen van jullie nieuw en beangstigend. Help hen die bang zijn een handje door hun angst met liefde te beantwoorden. Zij die sterk zijn kunnen dat. Zij laten zich door angst niet sturen. Zij sturen zichzelf. Hun hart wijst hen de weg.

Liefs,
Alexandra

Wat je er ook van vindt, ik word er blij van. Mij geeft zo'n boodschap vertrouwen in de toekomst. 
Een toekomst waarin het leven voort gaat.... in augustus word ik oma!

1 opmerking:

  1. Cora, wat een mooie reactie en wat goed dat je gehoor geeft aan je intuïtie. Het geeft weer waar we in deze wereld ook m.i. behoefte aan hebben. Lekker doorgaan zo! Liefs, Trees

    BeantwoordenVerwijderen