Vertel het met bloemen

Sinds ik in november vorig jaar ben begonnen het schapenveldje naast ons huis om te toveren in een levenstuin, gaat er geen dag voorbij dat ik er niet op één of andere manier mee bezig ben. Het is een ware ontdekkingsreis en ik geniet er enorm van. 

Op de website Vertelhetmetbloemen.nl houd ik een blog bij over de ontwikkelingen. Een plezier om elke week te schrijven over gras dat bloembed moet worden, hoe ik een kas inricht, wat ik leer over mijn aanpak en de weg die ik bewandel, en mijn behoefte om te spelen bijvoorbeeld. Sinds kort heb ik een logo en een banner waar ik ook heel blij van word. 

Alle andere dingen waar ik me de afgelopen jaren met meer of minder plezier mee heb beziggehouden, zijn door deze nieuwe bestemming in mijn leven op de achtergrond geraakt. Ze hebben mijn rugzak met levenservaringen en wijsheid goed gevuld. Dat helpt zeker als je een levenstuin met als thema:'Vertel het met bloemen' begint. 

Je bent van harte welkom!


Reacties